Loon payroll

Medewerkers die zijn ondergebracht bij Connexie staan bij ons op de loonlijst. Wij zijn dus verantwoordelijk voor de salarisverwerkingen, loonheffingen en de bijbehorende administratie. Dat is wat wij doen en waar wij goed in zijn.

Natuurlijk houdt u zelf de touwtjes in handen. Want u geeft de uren heel gemakkelijk door via het urenregistratiesysteem. En u bepaalt het salaris; wij nemen uw beloningsbepalingen gewoon over.

Beloningsbepaling en Connexie cao

Uw medewerkers gaan bij de overstap op payrolling niet ineens meer of minder verdienen, want wij nemen de beloningsbepalingen over uit uw eigen cao. Op die manier vermijden wij concurrentie op de arbeidsvoorwaarden; uw payrollmedewerkers hebben hetzelfde arbeidsvoorwaardenpakket als uw vaste medewerkers. En als u uw payrollkrachten een loonsverhoging wilt geven, dan kan dat natuurlijk. U staat aan het roer.

Uitleg salarisstrook bij loon payroll

Bij payrolling van Connexie bent u verzekerd van intensieve begeleiding tijdens het hele payroll proces. Dat geldt voor u, maar ook voor uw medewerkers. Zij krijgen voorlichtingen, trainingen en een heldere uitleg over hun (nieuwe) salarisstrook bij loon payroll. En als ze loongerelateerde vragen hebben, kunnen ze vijf dagen per week contact opnemen met onze deskundige medewerkers. Zij staan altijd voor uw medewerkers klaar en zorgen voor een duidelijk antwoord op hun vragen.

Loonstrook en jaaropgave via Mijn Connexie

Uw payrollmedewerkers krijgen wekelijks hun loon payroll uitbetaald. Via het online portal Mijn Connexie hebben ze belangrijke informatie altijd en overal tot hun beschikking. Hun persoonlijke account bevat digitale loonstroken, het aantal vakantiedagen, hun declaraties, de arbeidsovereenkomst en veel meer. Ze kunnen inloggen op Mijn Connexie via internet, maar ook via onze unieke mobiele app.

Vakantiedagen en vakantiegeld

Bij Connexie bouwen uw medewerkers uiteraard gewoon vakantiedagen en vakantiegeld op. Dit gebeurt volgens de cao of beloningsregeling die binnen uw branche geldig is. Medewerkers kunnen het gereserveerde tegoed altijd inzien via Mijn Connexie en hun loonstrook. Ze kunnen de vakantiedagen en het –geld bovendien volledig flexibel opnemen. Dat kan zelfs via de mobiele app van Connexie. Het inplannen van vakantiedagen was nog nooit zo gemakkelijk!