Payroll werknemers

Uw werknemers zijn het gezicht van uw organisatie. Zij staan op de werkvloer, hebben dagelijks contact met gasten en maken uw strategie werkelijkheid. Met tevreden personeel kunt u daardoor echt het verschil maken. Goede arbeidsvoorwaarden en personeelsvoorzieningen leggen daarvoor de basis. Met ruim vijftien jaar ervaring in de payroll branche, zijn wij de specialist in goed en profesioneel werkgeverschap. Wij zorgen ervoor dat payroll werknemers correct worden uitbetaald, de juiste beloning krijgen en zich 100% kunnen inzetten bij u op de werkvloer.

De beste voorzieningen voor uw payroll werknemers

Met payroll van Connexie laat u de juridische en administratieve personeelszaken over aan een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Uw personeel is dan verzekerd van uitstekende arbeidsvoorwaarden en de beste voorzieningen bij arbeidsongeschiktheid en pensioen. Bovendien staan wij bij Connexie dagelijks voor uw payroll werknemers klaar om al hun loongerelateerde vragen te beantwoorden. Ze zijn bij ons in goede handen, zonder dat u de touwtjes uít handen geeft. Want u blijft gewoon verantwoordelijk voor de werving en selectie van vaste en flexibele werknemers.

Blijf altijd op de hoogte via ‘Mijn Connexie’

‘Mijn Connexie’ is een online platform waar uw werknemers hun eigen personeelszaken kunnen inzien en bijhouden, zoals hun loonstroken en vakantiedagen. Maar het is ook een onmisbaar platform voor u. U kunt er alle personeelsadministratie op één centrale plek bijhouden en aanpassen. Het kan worden gekoppeld met uw eigen urenregistratiesysteem, zodat u de uren niet handmatig hoeft in te voeren. En u heeft altijd en overal toegang tot handige dashboards en rapportages. U zult merken: het inzicht in uw medewerkers en uw personeelszaken neemt aanzienlijk toe. Zo verliest u nooit grip op de werknemers die bij ons zijn ondergebracht.

Altijd inzicht in loonkosten van payroll werknemers

Als u kiest voor payroll via Connexie dan komen uw werknemers bij ons op de loonlijst te staan. U geeft de uren van de payroll werknemers periodiek aan ons door en ze krijgen een dag later uitbetaald. Bovendien krijgt u een handig overzicht met daarop de exacte loonkosten en inzicht in alle zaken rondom uw personeel. Dat geeft u meer inzicht in uw uitgaven, waardoor u deze ook beter kunt sturen. Met payroll van Connexie kunt u heel flexibel inspelen op de conjunctuur.

Daarom payroll bij Connexie
  • Toonaangevend bedrijf
  • Ruim 1.000 bedrijven in diverse sectoren
  • 20.000 werknemers aan de slag
  • Betrouwbaar
  • Uitstekende zorg voor uw medewerkers
Vragen over payroll?
Stel ze aan Thomas van Raak Contact