Vacatures

Over Connexie

Connexie is werkgever van bijna 20.000 werknemers. Zij zijn verdeeld over meer dan 1.000 bedrijven in uiteenlopende branches. Met onze hulp kunnen deze bedrijven hun personeelszaken professionaliseren, financiële risico’s beperken, kosten verlagen en de continuïteit waarborgen. En met de uitstekende, branche-conforme arbeidsvoorwaarden van Connexie bieden zij hun werknemers zekerheid en duidelijkheid. Dat biedt rust voor beide partijen. De kracht van een payrollbedrijf is bovendien dat de aangesloten bedrijven zich meer kunnen richten op de core business. 

Onze kernwaarden

Goed werkgeverschap is onze core business. Dat resulteert in uitzonderlijke transparantie, foutloze facturatie en kloppende salarisstroken. Maar wij staan ook voor een persoonlijke aanpak en open communicatie. Wij geloven in duidelijke afspraken zonder mitsen en maren; die vervelende kleine lettertjes komt u bij ons niet tegen. Zo ontstaat een transparant dienstenpakket dat volledig is afgestemd op uw specifieke wensen. U weet waar u aan toe bent. En dat geldt ook voor uw medewerkers; een duidelijke communicatie en goede begeleiding is voor ons essentieel.

Persoonlijk & Professioneel

Wat klanten van ons zeggen

“Bij Connexie hebben ze service, een persoonlijke benadering en transparantie hoog in het vandaal staan daarom werken wij al 10 jaar tevreden met ze samen.”

Ribs factory

“Al ruim 10 jaar werken wij samen met Connexie, dat zegt genoeg!”

Praxis

“Connexie is flexibel en professioneel. Werken met dit payrollbedrijf is kostenefficiënt en tijdbesparend.”

TNS Nipo