Vacatures

Over Connexie

Connexie is werkgever van bijna 20.000 werknemers. Zij zijn verdeeld over meer dan 1.000 bedrijven in uiteenlopende branches. Met onze hulp kunnen deze bedrijven hun personeelszaken professionaliseren, financiële risico’s beperken, kosten verlagen en de continuïteit waarborgen. En met de uitstekende, branche-conforme arbeidsvoorwaarden van Connexie bieden zij hun werknemers zekerheid en duidelijkheid. Dat biedt rust voor beide partijen. De kracht van een payrollbedrijf is bovendien dat de aangesloten bedrijven zich meer kunnen richten op de core business. 

Onze kernwaarden

Goed werkgeverschap is onze core business. Dat resulteert in uitzonderlijke transparantie, foutloze facturatie en kloppende salarisstroken. Maar wij staan ook voor een persoonlijke aanpak en open communicatie. Wij geloven in duidelijke afspraken zonder mitsen en maren; die vervelende kleine lettertjes komt u bij ons niet tegen. Zo ontstaat een transparant dienstenpakket dat volledig is afgestemd op uw specifieke wensen. U weet waar u aan toe bent. En dat geldt ook voor uw medewerkers; een duidelijke communicatie en goede begeleiding is voor ons essentieel.

Daar doe je het voor: arbeidsvoorwaarden die eruit springen!

Connexie X Great Place To Work  

Bij Connexie geloven we dat een positieve en ondersteunende werkomgeving essentieel is voor het stimuleren van succes en groei. We koesteren een bedrijfscultuur waarin teamwerk, open communicatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. 

Door ons te richten op goed en professioneel werkgeverschap, zorgen we ervoor dat onze medewerkers zich gewaardeerd en geïnspireerd voelen, wat zich vertaalt naar het leveren van uitstekende diensten aan onze klanten en payrollmedewerkers. Met onze visie, missie en handelen hebben we in juni 2023 het Great Place To Work-certificaat behaald. 

Wij gunnen iedere medewerker een Great Place to Work! 

Als je op zoek bent naar een boeiende carrièremogelijkheid in de payrollbranche, ben je bij Connexie aan het juiste adres. We nodigen je uit om onze vacatures te bekijken en deel uit te maken van ons enthousiaste en toegewijde team! 

Persoonlijk & Professioneel

Wat klanten van ons zeggen

“Bij Connexie hebben ze service, een persoonlijke benadering en transparantie hoog in het vandaal staan daarom werken wij al 10 jaar tevreden met ze samen.”

Ribs factory

“Al ruim 10 jaar werken wij samen met Connexie, dat zegt genoeg!”

Praxis

“Connexie is flexibel en professioneel. Werken met dit payrollbedrijf is kostenefficiënt en tijdbesparend.”

TNS Nipo