Voordelen Payroll

Wilt u profiteren van de vele voordelen die payroll u biedt? Neem dan eens contact op met Connexie. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in juridische en administratief werkgeverschap. Wanneer u voor onze payroll constructie gaat, zetten wij uw flexibele arbeidskrachten op onze loonlijst en profiteren u en uw werknemers van diverse voordelen.

Werknemer en werkgever profiteren van vele voordelen bij een payroll constructie

Payrolling is interessant voor bedrijven die met veel flexibele arbeidskrachten werken. Dit levert normaliter namelijk veel administratief werk, overheadkosten, ingewikkelde wetgeving en financiële risico’s op. Echter is het in veel branches noodzakelijk, omdat de vraag naar personeel per periode verandert. Denk bijvoorbeeld aan de horeca. In de zomer heeft deze branche meer arbeidskrachten nodig en in de winter minder. Wanneer u gebruikmaakt van payrolling kunt u op elk gewenst moment, zonder kosten, afscheid nemen van personeel.

Kostenbesparing

Een van de voordelen van payroll is dat u uw personeel flexibel kunt inzetten. Maar daarnaast bespaart u ook op personeelskosten. U betaalt per payroll kracht namelijk een vast en laag tarief. Ook heeft u meer inzicht in de loonkosten doordat u elke week een overzicht hiervan krijgt.

Zekerheid voor werknemers

Naast de voordelen van payroll voor werkgever, zijn deze er ook voor de werknemers. Zo bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een eigen cao, en bouwen ze wanneer ze ouder zijn dan 21 jaar pensioen op. Ook biedt Connexie werknemers meer zekerheid. Elke werknemer ontvangt een vier keer een contract in vier jaar, waarna een vast contract volgt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de voordelen van payroll? Neem dan contact met ons op. Dit doet u eenvoudig door te bellen naar 013 583 60 30. Onze werknemers vertellen u meer en plannen eventueel een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. Hopelijk kunnen wij ook u van dienst zijn met onze payroll constructie!

Meest bezochte pagina’s

Payroll professionals | Payroll Utrecht | Salarisverwerking uitbesteden

Daarom payroll bij Connexie:
  • Maximale flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Zorgeloos ondernemen
Vragen over payroll?
Stel ze aan Hans Smits Neem contact op

Neem contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.