Salarisverwerking uitbesteden

Wilt u de salarisverwerking van uw bedrijf uitbesteden? Dan zoekt u uiteraard een bedrijf dat professioneel, flexibel en betrouwbaar is. Connexie voldoet aan al deze eisen en neemt graag het juridisch en administratief werkgeverschap van u over. Hierdoor hebben onvoorziene zaken als ziekte of ontslag geen vervelende gevolgen voor u en kunt u zo zorgeloos mogelijk ondernemen. Kiest u voor Connexie voor het uitbesteden van uw salarisverwerking en meer?

Salarisverwerking én meer: u kunt het uitbesteden bij Connexie

Het uitbesteden van uw salarisverwerking is bij Connexie een gemakkelijke stap. Wij werken namelijk met een duidelijke werkwijze en zorgen voor een naadloze overstap naar payroll. U wilt namelijk het beste voor uw werknemers en het is daarom ook prettig als zij zo min mogelijk ervan merken wanneer u overstapt naar Connexie. Daarom hebben we een eigen cao afgesloten. Hierbij zijn de arbeidsvoorwaarden uit uw branche leidend.

Nieuw personeel aannemen

Wilt u nieuw personeel aannemen? Dan bepaalt u dit nog steeds zelf. U nodigt uw nieuwe medewerkers dan uit om zich aan te melden bij Connexie. Wij zorgen er vervolgens voor dat het nieuwe personeelslid een arbeidsovereenkomst ontvangt en dan kan deze dezelfde dag nog aan de slag.

Kiest u voor Connexie?

Kiest u de diensten van Connexie en gaat u uw salarisverwerking uitbesteden? Of wilt u liever eerst wat meer informatie? Neem in beide gevallen contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 013 583 60 30. Wij plannen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en leggen u uit wat we uw bedrijf bieden.

Meest bezochte pagina’s

Payroll Eindhoven | Cao payroll | Payroll Utrecht

Daarom payroll bij Connexie:
  • Maximale flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Zorgeloos ondernemen
Vragen over Payroll?
Stel ze aan Hans Smits Neem contact op

Neem contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.