Salarisadministratie Den Haag

Connexie verzorgt niet alleen de salarisadministratie van uw bedrijf in Den Haag tot in de puntjes. Ook de juridische zaken omtrent het werkgeverschap zijn bij ons in de juiste handen. Hierbij moet u denken aan zaken als het correct afdragen van premies en loonheffing, loonbetaling tijdens ziekte en het re-integratietraject bij langdurig ziekteverzuim. U heeft dus minder werkgeversrisico’s. Dit is slechts een van de vele voordelen waarvan u profiteert wanneer u kiest voor payroll constructie voor uw bedrijf in Den Haag.

Besteed de salarisadministratie van uw bedrijf uit en bespaar tijd én geld

Als u de salarisadministratie en andere personeelszaken van uw bedrijf in Den Haag aan ons overdraagt, komen uw flexibele krachten bij ons op de loonlijst te staan. Deze flexibele krachten zorgen namelijk voor meer administratie, hogere overheadkosten, ingewikkelde wetgeving en financiële risico’s, maar ook voor meer flexibiliteit. Doordat deze krachten bij ons op de loonlijst staan profiteert u van maximale flexibiliteit en aanzienlijk minder papierwerk.

Vaste lage tarieven en pensioenopbouw

Naast dat we de salarisadministratie van uw bedrijf in Den Haag overnemen, profiteert u ook nog van een aantal andere voordelen wanneer u kiest voor payroll. Zo biedt Connexie uitstekende arbeidsvoorwaarden voor uw personeel en bouwen zij pensioen op. Daarnaast bespaart u aanzienlijk op de kosten, doordat we vaste lage tarieven hanteren. Ook krijgt u beter inzicht in uw personeelskosten door een uitgebreid overzicht dat wij u wekelijks toesturen. Tot slot kunt u flexibel personeel de zekerheid bieden van een langlopende overeenkomst.

Heeft u vragen?

Kortom: payroll voor uw bedrijf in Den Haag zorgt dus voor een flexibele organisatie, meer tijd, minder kosten en tevreden werknemers. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 013 583 60 30.

Meest bezochte pagina’s

Payroll Zwolle | Salarisverwerking uitbesteden | Voordelen payroll

Daarom payroll bij Connexie:
  • Maximale flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Zorgenloos ondernemen
Vragen over payroll?
Stel ze aan Hans Smits Neem contact op

Neem contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.