De beste voorzieningen voor uw payroll werknemers

Met payroll van Connexie laat u de juridische en administratieve personeelszaken over aan een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Uw personeel is zo verzekerd van de beste zorg, uitstekende arbeidsvoorwaarden en de beste voorzieningen bij zaken als arbeidsongeschiktheid en pensioen. Connexie staat voor uw werknemers klaar om al hun loongerelateerde vragen te beantwoorden. Ze zijn bij ons in goede handen, zonder dat u de regie verliest. U blijft verantwoordelijk voor de werving en selectie en hun functioneren. Op de werkvloer houdt u de touwtjes in handen. De rest, dat doen wij.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Payrollmedewerkers van Connexie ontvangen exact dezelfde arbeidsvoorwaarden als collega’s die rechtstreeks bij u in dienst zijn. Ze ontvangen langlopende arbeidsovereenkomsten, terwijl die niet ten koste gaan van uw flexibiliteit. Raken uw medewerkers arbeidsongeschikt? Dan begeleidt Connexie ze richting hun herstel én betaalt ze door. Medewerkers kiezen zelf wanneer ze uitbetaald willen worden of wanneer ze hun vakantiegeld willen ontvangen. Zo wordt u de best mogelijke werkgever.

Blijf altijd op de hoogte via ‘Mijn Connexie’

‘Mijn Connexie’ is een online platform waar uw werknemers hun eigen personeelszaken kunnen inzien en bijhouden, zoals hun loonstroken en vakantiedagen. “Mijn Connexie” is ook een onmisbaar platform voor u. U heeft de gehele personeelsadministratie op één centrale plek en kunt deze zelf aanpassen. Het kan worden gekoppeld met uw eigen urenregistratiesysteem, zodat u de uren niet handmatig hoeft in te voeren. En u heeft altijd en overal toegang tot handige dashboards en rapportages. U zult merken: het inzicht in uw medewerkers en uw personeelszaken neemt aanzienlijk toe. Zo verliest u nooit grip op de werknemers die bij ons zijn ondergebracht.

Daarom payroll bij Connexie

  • Toonaangevend bedrijf
  • Ruim 1.000 bedrijven in diverse sectoren
  • 20.000 werknemers aan de slag
  • Betrouwbaar
  • Uitstekende zorg voor uw medewerkers
Dit maakt ons uniek

Onze werkwijze

Een eenvoudige payroll constructie van Connexie.