Wat zijn de voordelen van payroll?

De payroll voordelen zijn aanzienlijk, vooral als u parttimers, uitzendmedewerkers of oproepkrachten in dienst heeft. Want deze medewerkers zorgen niet alleen voor meer flexibiliteit, maar ook voor meer administratie, hogere overheadkosten, ingewikkelde wetgeving en financiële risico’s. Als u de personeelszaken uitbesteedt aan Connexie, komen uw flexibele krachten bij ons op de loonlijst te staan. Dat zorgt dat voor maximale flexibiliteit en aanzienlijk minder papierwerk.

Voordelen van payroll op een rij:

Minder werkgeversrisico’s

Payroll van Connexie neemt niet alleen uw loonadministratie over, maar ook de juridische verantwoordelijkheden die gepaard gaan met werkgeverschap. U hoeft zich dus niet bezig te houden met het correct afdragen van premies en loonheffing, loondoorbetaling tijdens ziekte en het re-integratietraject bij langdurig ziekteverzuim. Alle bijkomende kosten en risico’s zijn opgenomen in ons payrolltarief. Dat geeft u de ruimte om vrij van beperkingen te ondernemen; het is één van de vele voordelen van payrolling.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden voor uw personeel

Een tweede voordeel van payroll: Connexie hanteert een eigen cao, waarbij we de arbeidsvoorwaarden binnen uw branche als uitgangspunt nemen. Daarmee gaan wij concurrentie op de arbeidsvoorwaarden tegen; uw payrollkrachten krijgen dezelfde beloning en dezelfde regelingen als uw vaste werknemers. Het zorgt voor duidelijkheid en rust binnen uw organisatie.

Pensioen

Alle werknemers hebben vanaf 21 jaar recht op pensioen opbouw. Via Connexie ontvangen alle werknemers direct de Plusregeling van de Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP). Dé pensioenregeling voor de branche voor personeelsdiensten en daarmee voor Connexie hét Payroll pensioen. U ontvangt jaarlijks van het StiPP een Uniform Pensioen Overzicht. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u zowel bij Connexie terecht als bij het StiPP zelf.

Aanzienlijke kostenbesparing

Met de overstap op payrolling bespaart u aanzienlijk op de kosten. Connexie hanteert vaste lage tarieven voor uw payrollkrachten, waarbij zelfs juridische kosten zijn inbegrepen. Daardoor hoeft u zich niet bezig te houden met loondoorbetaling tijdens ziekte, het afdragen van premies en de bijkomende kosten bij ontslag. Bovendien nemen wij u de administratieve lasten uit handen, waardoor u zich meer kunt focussen op de kerntaak.

Meer flexibiliteit

Eén van de andere payroll voordelen is dat uw werknemers een arbeidscontract afsluiten met Connexie. Zij worden vervolgens via een inleenovereenkomst bij u geplaatst. Door deze unieke constructie kunt u elk moment stoppen met een payrollkracht, zonder extra kosten. Hierdoor kunt u uw personeelsbestand heel gemakkelijk aanpassen aan de actuele behoefte. U geniet van méér flexibiliteit.

Beter inzicht in personeelskosten

Wij sturen u wekelijks een overzicht toe met het aantal uren van uw medewerkers en de exacte loonkosten. Het geeft u een duidelijk inzicht in de personeelskosten, waardoor u deze ook heel gemakkelijk kunt sturen.

Rechtszekerheid voor werknemers

Met payroll van Connexie kunt u uw flexibel personeel de zekerheid bieden van een langlopende overeenkomst. Ze hebben een sterke rechtspositie en bouwen al vanaf dag één pensioen op. Laat uw medewerkers ook profiteren van de voordelen; payroll is ook voor hen heel aantrekkelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Interesse in onze payroll diensten? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Eén van onze accountmanagers bekijkt tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag wat we voor u kunnen betekenen.