De payroll tarieven van Connexie

U streeft natuurlijk naar goed werkgeverschap, maar ook naar winst. U werkt immers bij een commerciële organisatie. Het is dus belangrijk om concurrerend te zijn en scherp te blijven op hoe uw bedrijfsvoering beter, efficiënter en goedkoper kan. De scherpe payroll tarieven van Connexie zijn hier een voorbeeld van.

Vaste lage payroll kosten

Wij hebben zo’n 20.000 werknemers juridisch in dienst. Daardoor, en door een uitstekende automatisering van onze bedrijfsprocessen, hebben wij lage overheadkosten. Een groot voordeel voor u, want het stelt ons in staat een aantrekkelijk payroll tarief te hanteren. Wij hebben één vast tarief voor reguliere werknemers en één vast payroll tarief voor studenten/scholieren. Onafhankelijk van hoe lang een medewerker in dienst is of al dan niet aan pensioenopbouw doet. Er wordt niet gewerkt met starttarieven die vervolgens steeds hoger worden. Ook alle verdere kosten (ziekteverzuim, Arbokosten, juridische zaken en loonadministratie) zijn altijd inbegrepen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Meer focus op de kerntaak

Met name als u parttimers of flexibele krachten in dienst heeft, kan het opstellen, aanpassen en ontbinden van contracten veel tijd in beslag nemen. Dat is niet alleen zonde, maar ook onnodig. Bij het uitbesteden van werkgeverschap nemen wij de juridische en administratieve aspecten van u over. Hierdoor kan uw organisatie meer tijd besteden aan datgene waar jullie in uitblinken.

Tijd efficiënt (uit)besteden

Bovendien hebben wij uw personeels- en salarisadministratie waarschijnlijk sneller en grondiger gedaan dan u. Werkgeverschap is ónze kerntaak, die wij al sinds 1998 voor veel organisaties succesvol vervullen. Onze kennis van de actuele wetgeving en juridische mogelijkheden reikt ver. En het systeem dat wij gebruiken voor inschrijven van medewerkers, urenregistratie en administratie is innovatief en zeer efficiënt. Wij zorgen ervoor dat u de kosten voor payroll dubbel en dwars terugverdient.

Daarom payroll bij Connexie
  • Toonaangevend bedrijf
  • Ruim 1.000 bedrijven in diverse sectoren
  • 20.000 werknemers aan de slag
  • Betrouwbaar
  • Uitstekende zorg voor uw medewerkers
Vragen over payroll?
Stel ze aan Thomas van Raak Neem contact op

De schaalgrootte van Connexie zorgt voor lage payroll tarieven

Door de schaalgrootte van Connexie kunnen wij aantrekkelijke collectieve deals sluiten met verzekeraars. Dat resulteert in een voordelige zorgverzekering bij VGZ en een goede pensioenregeling via het Achmea StiPP Plus pensioenfonds. Bij ziekte worden uw medewerkers doorbetaald door Connexie, zonder tussenkomst van het UWV. En Connexie heeft een persoonlijke arbodienst die uw medewerkers intensief begeleidt naar een zo spoedig mogelijke terugkeer op de werkvloer.

Een analyse van de payroll kosten

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met payroll? Wij rekenen uw payroll tarief graag voor u uit, volledig op maat. Vraag vrijblijvend een analyse aan, dan krijgt u een handig overzicht van de payroll kosten.

Onze Partners