Meer efficiëntie en tijdwinst

Connexie staat bekend om verschillende innovaties binnen de payrollbranche. Of het nu gaat om het aanleveren van gewerkte uren of een inschrijving van een nieuwe medewerker, alles gaat volledig digitaal.

Heeft u al een urenregistratiesysteem of planningsprogramma? Dan doen wij er alles aan om deze te koppelen met ons payrollsysteem. Dat betekent geen dubbel werk meer. Connexie wisselt medewerkersdata, werkuren, loonwijzigingen, etc. uit met uw systeem. Dat scheelt u enorm veel tijd. U hoeft uw medewerkers niet meer zelfstandig op te voeren en persoonsgegevens en loongegevens zijn altijd up to date.

Samen met uw huidige systeem vormt “Mijn Connexie” een gesloten personeelsysteem. De kans op fouten worden geminimaliseerd en u krijgt nog meer tijd voor uw medewerkers op de werkvloer.

Voor welke medewerkers is payroll met name geschikt

Payroll is erg interessant voor medewerkers met een flexibel arbeidspatroon. Door wisselende uren en het hoge verloop moet u meer administratieve handelingen verrichten, waardoor uw kostbare tijd al snel wordt opgeslokt. Bij het uitbesteden van het werkgeverschap nemen wij die papieren rompslomp en de bijbehorende juridische verantwoordelijkheden van u over. Dat bespaart aanzienlijk tijd, kosten en risico’s. Juist uw flexibele medewerkers zijn naar rato het duurst. Meer weten over de kostenbesparingen? Wij maken graag een vrijblijvende kostenanalyse voor u, op basis van uw specifieke situatie.

Wat de samenwerking mij heeft gebracht? Mijn team staat weer op de vloer. Uren registratie, facturatie en de juridische kant is ons uit handen genomen.

L. Luijbregts

Uw huidige systeem en Connexie spreken dezelfde taal

  • Met een druk op de knop worden geregistreerde uren verstuurd
  • Een simpele controle en de verloning is een feit
  • Connexie zet de gegevens van uw nieuwe medewerkers direct in uw systeem
  • Huidige lonen, kostprijzen en persoonsgegevens binnen uw systeem worden door Connexie up-to-date gehouden

Waarom kiezen voor Connexie?

Kiest uw voor payroll van Connexie, dan kiest u voor verantwoord uitbesteden. Uw personeelszaken worden uitgevoerd door een toonaangevend en professioneel bedrijf. Hierdoor kunt u zich helemaal richten op uw core business. Bij Connexie profiteert u van een uitstekende arbeidsvoorwaarden, alle mogelijke vrijwaringen, gedegen juridische kennis, volop flexibiliteit en ongekend gemak. Ruim 1.000 ondernemers gingen u al voor en genieten dagelijks van de voordelen van een samenwerking met Connexie.

Logo
Logo
Logo
Logo

Over Connexie

  • Sterk geautomatiseerd bedrijf
  • Betrouwbaarheid hoog in het vaandel
  • Ondersteund 1.000+ bedrijven in diverse sectoren
  • Goed werkgever voor uw medewerkers
Dit maakt ons uniek

Hoe wij werken

Een eenvoudige payroll constructie van Connexie.