Het comfort van payrollen met Connexie

Alles in onze organisatie is gericht op het uitvoeren van een vlekkeloos en betrouwbaar payroll proces. Want dan kunt u zich volledig richten op uw core business en hoeft u zich geen zorgen te maken over wetgeving, loonadministratie en werkgeversrisico’s. U kunt excelleren op úw vakgebied en wij op dat van ons. Payrollen met Connexie: dat is professioneel ondernemen.

Een naadloze overstap naar payroll

U wilt het beste voor uw medewerkers. En uw wilt natuurlijk ook dat er zo min mogelijk voor hen verandert als u ervoor kiest het werkgeverschap uit te besteden. Daarom heeft Connexie een eigen cao afgesloten, waarbij de arbeidsvoorwaarden uit uw branche altijd leidend zijn. Uw medewerkers hebben daardoor een vergelijkbare regeling als hun collega’s in vaste dienst. Zij blijven úw medewerkers.

Medewerkers kunnen direct aan de slag

Wilt u gaan payrollen via Connexie? Dan blijft u zelf aan het roer staan bij de werving en selectie van nieuw talent. U nodigt simpelweg uw nieuwe medewerkers uit om zich rechtstreeks aan te melden bij Connexie. Wij sturen hen de arbeidsovereenkomst toe en ze kunnen diezelfde dag nog aan de slag.

 

ontwikkelingen arbeidsmarkt

Alles overzichtelijk op één plek

U kunt ervoor kiezen om uw flexibele krachten onder te brengen bij Connexie en uw vaste krachten zelf in dienst te houden. In dat geval is het natuurlijk niet zo efficiënt als uw loonadministratie versnippert raakt. Bij het uitbesteden van de loonadministratie aan Connexie, kunt u uw vaste medewerkers daarom heel eenvoudig onderbrengen bij de administratie van Connexie. Wel zo overzichtelijk.

Onze juridische kennis

Goed werkgeverschap bieden is wat wij doen, al sinds 1998. Wij volgen wetswijzigingen op de voet, hebben veel kennis van werknemersbeleid en weten hoe wettelijke regels optimaal toegepast kunnen worden. U hoeft de wetgeving niet meer bij te houden en kunt uw vragen gewoon bij ons leerleggen. Wij geven u direct een antwoord waar u iets mee kunt. Dat geldt overigens ook voor uw medewerkers; zij kunnen te allen tijde bij ons terecht voor loongerelateerde vragen.

Eén factuur

U geeft periodiek de uren door die uw payrollkrachten hebben gemaakt en wij doen vervolgens de rest. We sturen u wekelijks één handig overzicht toe met daarop alle personeelskosten. Met onze duidelijke en complete tarieven hoeft u geen afdrachten meer te doen van premies, pensioenen en verzekeringen. Wel zo handig.

 

Daarom payroll bij Connexie
  • Toonaangevend bedrijf
  • Ruim 1.000 bedrijven in diverse sectoren
  • 20.000 werknemers aan de slag
  • Betrouwbaar
  • Uitstekende zorg voor uw medewerkers
Vragen over payroll?
Stel ze aan Thomas van Raak Neem contact op

Zekerheid van betaling

Uw medewerkers worden altijd op een vast moment in de week via Connexie uitbetaald. Ze weten precies waar ze aan toe zijn, wat als zeer prettig wordt ervaren. Onze salarisstroken zijn overzichtelijk en foutloos.

‘Mijn Connexie’

U krijgt uw eigen digitale loonadministratie met alle overzichten binnen handbereik. Ook het doorgeven van de uren gaat volledig digitaal via ‘Mijn Connexie’. Maakt u al gebruik van een urenregistratiesysteem of roosterprogramma? Dan kan uw systeem eenvoudig worden gekoppeld aan dat van Connexie. Met als bijkomend voordeel dat u geen mutaties meer hoeft door te voeren. Het uitbesteden van loonadministratie is zo wel heel gemakkelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Graag meer inzicht in de kosten? Het is altijd mogelijk geheel vrijblijvend een offerte te laten opstellen.

Onze Partners