Flexibele schil met payrolling

Steeds meer organisaties hebben behoefte aan een flexibele schil. En dat is niet vreemd want bij wisselende drukte is het prettig als het personeelsbestand flexibel met u meebeweegt. Payrolling bij Connexie voorziet in die behoefte. Uw medewerkers staan bij ons onder contract, waardoor u de inleenopdracht op elk gewenst moment kunt beëindigen. Zeker in vergelijking met andere payrollbedrijven die een uitzendcao moeten volgen zijn medewerkers die vallen in de flexibele schil bij ons verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden, uitstekende personeelsvoorzieningen en een stevige rechtspositie. Flexibiliteit voor de werkgever en zekerheid voor de medewerker gaan bij ons dus prima hand in hand. Dat noemen wij goed werkgeverschap.

Contracten voor uw flexibele personeel

Connexie biedt uw personeel langlopende arbeidscontracten aan; ze krijgen standaard drie contracten in drie jaar, waarna een contract voor onbepaalde tijd volgt. De eerste 26 gewerkte weken geldt geen loondoorbetalingsverplichting als u afscheid wilt nemen van de medewerker. Stoppen met een medewerker kan, ook daarna, altijd. Zelfs zonder wettelijke reden. Bovendien hoeft u in geen enkel geval te betalen bij ziekte. Met payroll van Connexie kunt u uw medewerkers in de flexibele schil de zekerheid bieden van langlopende overeenkomsten. En dat is een zekerheid die niet alle werkgevers kunnen of willen geven.

Dé partner voor het verwezenlijken van uw flexibele schil

De diensten die wij leveren, bieden u meer flexibiliteit bij het ondernemen. Maar daarnaast is flexibiliteit ook een belangrijke kernwaarde in onze eigen bedrijfsvoering. Elk bedrijf is uniek, heeft een eigen personeelssamenstelling en eigen wensen en behoeften. Bij Connexie houden we daar altijd rekening mee; wij luisteren naar u, stellen een passend dienstenpakket samen en staan altijd voor u klaar. Want alleen dan kunnen wij doen wat wij beloven: onze klanten maximaal ontzorgen bij het werkgeverschap. Onze flexibiliteit uit zich onder andere in het snel beantwoorden van vragen, proactief op uw wensen inspelen en een uiterst gemakkelijke werkwijze.

De maximale flexibiliteit van Connexie

  • Uw medewerkers staan onder contract bij Connexie; zij krijgen standaard 4 contracten in 4 jaar.
  • U kunt altijd stoppen met medewerkers in uw flexibele schil, zonder extra kosten.
  • Als de inleenopdracht bij u wordt beëindigd, blijft de arbeidsovereenkomst tussen Connexie en de medewerker in stand. Connexie kan dan zorgen voor vervangend werk.
  • U kunt altijd stoppen met Connexie; wij werken niet met (jaar)contracten.
  • Uw vragen – en die van uw medewerkers – worden snel beantwoord.
  • Via ‘Mijn Connexie’ kunt u heel gemakkelijk wijzigingen doorvoeren.
  • U heeft altijd inzicht in de personeelskosten en in handige rapportages.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de flexibiliteit van Connexie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Graag meer inzicht in de kosten? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan.