Als u een payroll constructie wilt voor de werknemers van uw bedrijf in Zwolle, kunt u uitstekend terecht bij Connexie. Wij zijn een onafhankelijk payrollbedrijf dat het juridisch en administratief werkgeverschap van bedrijven overneemt. Werkgeverschap is voor ons geen randvoorwaarde; het is wat wij doen, waar onze passie ligt en waar we goed in. Hierdoor zorgen we met ons payroll constructies ervoor dat bedrijven in heel Nederland, bijvoorbeeld in Zwolle, hun kosten verlagen, financiële risico’s beperken en continuïteit waarborgen.

Gegarandeerde flexibiliteit als u kiest voor een payroll constructie voor uw bedrijf nabij Zwolle

Een payroll constructie is aantrekkelijk voor uw bedrijf in Zwolle wanneer u werkt met parttimers of flexibele krachten. Deze flexibele krachten zorgen ervoor dat u genoeg personeel hebt, maar leveren ook veel administratief werk op. Wanneer u kiest voor Connexie, nemen wij deze werknemers in dienst en bieden ze langlopende arbeidscontracten. Ze krijgen standaard vier contracten in vier jaar, waarna een contract voor onbepaalde tijd volgt. U kunt elk moment afscheid nemen van een werknemer en tijdens het eerst contract is er geen opzegtermijn. Wanneer u de inleenopdracht beëindigd blijft de werknemer bij Connexie in dienst en kunnen we zorgen voor vervangend werk.

Profiteer van de vele voordelen

De flexibiliteit die Connexie uw bedrijf in Zwolle biedt, is slechts een van de vele voordelen van een payroll constructie. Wilt u meer weten over deze vorm van werkgeverschap? Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. U bereikt ons door te bellen naar: 013 583 60 30.

Meest bezochte pagina’s

Payroll Utrecht | Payroll Eindhoven | Payroll professionals

Daarom payroll bij Connexie:
  • Maximale flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Zorgeloos ondernemen
Vragen over payroll?
Stel ze aan Hans Smits Neem contact op

Neem contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.