Payroll professionals

Werkt uw organisatie met payroll professionals? Of denkt u erover na om een payroll organisatie in te schakelen? Neem dan eens contact op met Connexie. Wij zijn een onafhankelijk payrollbedrijf dat het juridisch en administratief werkgeverschap van u over kan nemen. Dat klinkt alsof u geen werkgever meer bent en geen contact hebt met uw medewerkers, maar niets is minder waar wanneer u kiest voor Connexie.

Payroll professionals: flexibel, geen werkgeversrisco’s en minder administratief werk

Het werken met een payroll constructie is interessant voor een organisatie die werknemers met een flexibel arbeidspatroon in dienst heeft. Dit arbeidspatroon levert veel administratief werk op en daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Daarom nemen wij dit werk graag van u uit handen.

Wanneer u kiest voor een payroll constructie, zetten wij bij Connexie uw professionals op onze loonlijst. Hierdoor profiteren zowel werkgever en werknemer van diverse voordelen. Een van deze voordelen is dat uw bedrijf minder werkgeversrisico’s draagt. Dit houdt in dat u zich niet hoeft bezig te houden met zaken als loondoorbetaling tijdens ziekte, re-integratietrajecten na langdurig ziekteverzuim en het correct afdragen van premies en loonheffing. De bijkomende kosten en risico’s zijn namelijk opgenomen in ons payrolltarief.

Gunstig voor werkgever én werknemer

Daarnaast gaan de professionals van uw organisatie er niet op achteruit wanneer u kiest voor payroll. Connexie hanteert namelijk uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo beschikken we over onze eigen cao waarbij arbeidsvoorwaarden binnen uw branche leidend zijn. Ook krijgen de payroll professionals dezelfde beloningen en regelingen als vast werknemers en bouwen ze pensioen op. Tot slot hebben uw werknemers meer zekerheid. Wij bieden ze namelijk een langlopende overeenkomst. Wilt u afscheid nemen van een medewerker? Geen enkel probleem. Dit kan zonder extra kosten. De werknemer blijft echter wel in dienst bij Connexie en wij kunnen hem of haar bij een ander bedrijf plaatsen.

Payroll: iets voor uw organisatie?

Is payroll iets voor uw organisatie? Of heeft u vragen over onze constructie? Bel ons! U bereikt ons via 013 583 60 30. Onze medewerkers vertellen u graag meer en plannen eventueel een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in.

Meest bezochte pagina’s

Cao payroll | Salarisadministratie Rotterdam | Payroll Eindhoven

Daarom payroll bij Connexie:
  • Maximale flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Zorgeloos ondernemen
Vragen over payroll?
Stel ze aan Hans Smits Neem contact op

Neem contact op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.