Wilt u met payroll werken en is uw onderneming actief in de horeca branche? Neem dan eens contact op met Connexie. Wij zijn een professioneel en onafhankelijk payrollbedrijf dat alles omtrent de salarisadministratie van uw bedrijf in de horeca uit handen neemt. Hierdoor kunt u zich focussen op uw core business.

Kies voor de payroll constructie van Connexie voor uw horeca onderneming

Het is natuurlijk van belang dat uw medewerkers tevreden zijn over u als werkgever. Hier komt echter veel bij kijken. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van arbeidscontracten, het bijhouden van de uren, salarisbetaling doorvoeren en u moet de administratie op orde hebben. Wanneer u kiest voor Connexie nemen we al deze verantwoordelijkheden van u over. Zo bespaart u op personeelskosten en kunt u zich focussen op hetgeen waar u echt goed in bent.

Hoe werkt payroll bij Connexie?

Bij Connexie hanteren we een heldere werkwijze. Daarom werken we met een duidelijke payroll constructie voor bijvoorbeeld de horeca, waarbij u in drie stappen de administratie aan ons kunt uitbesteden. De eerste stap is hierbij het oriënteren. In deze fase doen we een vrijblijvende kostenanalyse, stellen we uw dienstenpakket samen en geven we voorlichting aan uw medewerkers. Vervolgens gaan we verder naar implementeren. Dit houdt in dat de salarisadministratie van uw horeca onderneming in ons systeem wordt geïmplementeerd. De derde en tevens laatste stap is profiteren. Dit houdt in dat u profiteert van een groot aantal voordelen dat het payroll systeem voor uw horeca onderneming van Connexie u biedt.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u de salarisadministratie van uw horeca onderneming uit handen geven en gebruikmaken van de payroll constructie van Connexie? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 013 583 60 30. Wij vertellen u graag meer over ons systeem voor onder andere salarisadministratie in de horeca.

Meest bezochte pagina’s

Voordelen payroll | Payroll Zwolle | Payroll detailhandel

Daarom payroll bij Connexie:
  • Maximale flexibelheid
  • Kostenbesparing
  • Zorgeloos ondernemen
Vragen over payroll?
Stel ze aan Hans Smits neem contact op

Neem contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.