Payroll Eindhoven

Bent u benieuwd naar wat een payroll constructie voor uw bedrijf in Eindhoven kan betekenen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van Connexie. Wij zijn een onafhankelijk en professioneel payrollbedrijf dat onder andere de salarisadministratie van uw bedrijf nabij Eindhoven kan verzorgen.

Wat zijn de voordelen van payroll voor uw bedrijf nabij Eindhoven?

Als u gebruik maakt van een payroll constructie van Connexie voor uw bedrijf in de buurt van Eindhoven, profiteert u van vele voordelen. Zo nemen wij niet alleen de salarisadministratie, maar ook diverse juridische verantwoordelijkheden van uw bedrijf in Eindhoven uit handen. Zaken als premies, loonheffing, loondoorbetaling bij ziekte of het re-integratietraject na langdurige ziekteverzuim worden door ons geregeld. Daarnaast bieden wij uw personeel uitstekende arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling.

Bespaar kosten door de salarisadministratie van uw bedrijf n Eindhoven uit te besteden

Naast dat de payroll constructie van Connexie gunstig is voor uw personeel, bespaart u als werkgever tijd en kosten. Wij hanteren namelijk vaste lage tarieven voor uw payrollkrachten. In dit tarief zijn de juridische kosten inbegrepen. Daarnaast nemen we de salarisadministratie van uw bedrijf nabij Eindhoven uit handen. Daardoor kunt u zich focussen op uw kerntaak en hier meer tijd insteken. Ook heeft u als werkgever beter inzicht in uw personeelskosten doordat u elke week een overzicht krijgt. In dit overzicht vindt u het aantal gewerkte uren en exacte loonkosten.

Geïnteresseerd? Plan een kennismakingsgesprek in

Bent u geïnteresseerd in onze payroll constructie en wilt u weten wat wij voor uw bedrijf nabij Eindhoven bieden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 013 583 60 30. We plannen dan met u een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek beantwoorden we al uw vragen en geven we u meer informatie.

Meest bezochte pagina’s

Payroll callcenter | Payroll Amsterdam | Salarisadministratie Rotterdam

Daarom payroll bij Connexie:
  • Maximale flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Zorgeloos ondernemen
Vragen over payroll?
Stel ze aan Hans Smits Neem contact op

Neem contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.