Payroll Callcenter

Het hanteren van een payroll constructie is aantrekkelijk wanneer u bijvoorbeeld eigenaar van een callcenter bent. In een callcenter werken vaak parttimers, uitzendmedewerkers of oproepkrachten en dat zorgt voor meer administratie, hogere overheadkosten, ingewikkelde wetgeving en financiële risico’s. Wanneer u kiest voor de payroll constructie van Connexie komen al de flexibele krachten van uw callcenter bij ons op de loonlijst te staan. Dit resulteert in maximale flexibiliteit en aanzienlijk minder papierwerk.

Hanteert u al een payroll constructie voor uw callcenter?

Als u kiest voor de payroll constructie van Connexie voor uw callcenter nemen wij niet alleen uw loonadministratie over, maar ook de juridische verantwoordelijkheden die horen bij het werkgeverschap. Zaken als het correct afdragen van premies en loonheffing, loondoorbetaling bij ziekte en het re-integratietraject bij langdurig ziekteverzuim worden allemaal door Connexie geregeld. Alle bijkomende komsten en risico’s zijn opgenomen in ons payrolltarief.

Profiteer van diverse voordelen

Doordat u geen tijd hoeft te steken in al het papierenwerk, kunt u zich focussen op uw core business. Naast de tijdsbesparing en flexibiliteit, profiteert u van nog veel meer voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van uitstekende arbeidsvoorwaarden voor uw personeel? Of beter inzicht in uw personeelskosten?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heeft u een callcenter en wilt u profiteren van de voordelen die payroll via Connexie u biedt? Neem dan contact op. Wij geven u graag meer informatie en beantwoorden eventuele vragen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U bereikt ons via het telefoonnummer: 013 583 60 30.

Meest bezochte pagina’s

Payroll horeca | Salarisadministratie Den Haag | Payroll Nijmegen

Daarom payroll bij Connexie:
  • Maximale flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Zorgeloos ondernemen
Vragen over payroll?
Stel ze aan Hans Smits Neem contact op

Neem contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.