Payroll Amsterdam

Bent u op zoek naar een payroll bedrijf in Amsterdam dat de salarisadministratie en andere personeelszaken van u overneemt? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Connexie. Wij zijn een onafhankelijk en professioneel payroll bedrijf dat actief is in heel Nederland, waaronder Amsterdam. Kiest u voor een payrollconstructie?

Connexie: de payroll constructie voor uw bedrijf in de buurt van Amsterdam

Salarisadministratie en andere personele zaken kosten vaak veel tijd, zeker wanneer uw bedrijf nabij Amsterdam met veel flexibele krachten werkt. Connexie maakt dit een stuk gemakkelijker voor u. Als uw bedrijf in Amsterdam gaat werken met ons payroll systeem, nemen wij niet alleen de loonadministratie over, maar ook de juridische verantwoordelijkheden. Correct afdragen van premies en loonheffing, re-integratietrajecten bij langdurig ziekteverzuim en loondoorbetaling bij ziektes, worden vanaf dat moment door ons geregeld.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden en pensioenopbouw

Naast dat uw bedrijf in Amsterdam minder werkgeversrisico’s heeft, profiteert u bij ons payroll bedrijf ook nog van een aantal andere voordelen. Zo bieden we bij Connexie uitstekende arbeidsvoorwaarden voor uw personeel en bouwen alle werknemers boven de 21 jaar pensioen op. Daarnaast bespaart u aanzienlijk op de kosten. Connexie hanteert vaste lage tarieven voor uw payrollkrachten.

Zekerheid voor uw personeel

Ook kunt u het personeel van uw bedrijf nabij Amsterdam meer zekerheid bieden wanneer u de salarisadministratie en andere personeelszaken overdraagt aan Connexie. Wij bieden elke werknemer namelijk eerste contract van 52 weken zonder opzegtermijn. Dit biedt niet alleen de werknemer een groot voordeel, maar u ook. Wanneer u namelijk afscheid wilt nemen van een payrollkracht kan dit op elk gewenst moment, zonder extra kosten. De werknemer blijft in dat geval in dienst bij Connexie en wij kunnen hem of haar dan ergens anders plaatsen.

Inzicht in personeelskosten

Tot slot houdt u grip op de kosten doordat u elke week een overzicht van ons krijgt. In dit overzicht vindt u het aantal gewerkte uren van uw medewerkers en de exacte loonkosten. U weet dus precies wat uw personeelskosten zijn en kunt deze met deze informatie sturen.

Wij zijn u graag van dienst!

Een payroll bedrijf biedt u bedrijf in Amsterdam meer flexibiliteit, minder kosten, meer zekerheid en minder werkgeversrisco’s. Geeft u de salarisadministratie van uw bedrijf in bijvoorbeeld Amsterdam uithanden? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 013 583 60 30. Wij zijn u graag van dienst!

Meest bezochte pagina’s

Salarisadministratie Den Haag | Payroll detailhandel | Payroll horeca

Daarom payroll bij Connexie:
  • Maximale flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Zorgeloos ondernemen
Vragen over payroll?
Stel ze aan Hans Smits Neem contact op

Neem contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.