Is payroll iets voor uw onderneming?

Als ondernemer heeft u vaak tijd tekort. U bent volop bezig met het benutten van commerciële kansen en het uitbreiden van uw organisatie. Iedere maand moet u echter ook denken aan het tijdig uitbetalen van uw medewerkers en het op orde houden van hun contracten. Als er dan ook nog iemand arbeidsongeschikt raakt of de overheid komt met wéér nieuwe regelgeving, dan is een dag al snel voorbij. Juist voor uw medewerkers wilt u echter alles goed geregeld hebben. Het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap biedt u dan zeker uitkomst.

Voor welke medewerkers is payroll met name geschikt

Payroll is erg interessant voor medewerkers met een flexibel arbeidspatroon. Door wisselende uren en het hoge verloop moet u meer administratieve handelingen verrichten, waardoor uw kostbare tijd al snel wordt opgeslokt. Bij het uitbesteden van het werkgeverschap nemen wij die papieren rompslomp en de bijbehorende juridische verantwoordelijkheden van u over. Dat bespaart aanzienlijk tijd, kosten en risico’s. Juist uw flexibele medewerkers zijn naar rato het duurst. Meer weten over de kostenbesparingen? Wij maken graag een vrijblijvende kostenanalyse voor u, op basis van uw specifieke situatie.

Wat betekent Payroll voor uw medewerkers? Lees hier meer.

Waarom kiezen voor Connexie?

Kiest uw voor payroll van Connexie, dan kiest u voor verantwoord uitbesteden. Uw personeelszaken worden uitgevoerd door een toonaangevend en professioneel bedrijf. Hierdoor kunt u zich helemaal richten op uw core business. Bij Connexie profiteert u van uitstekende arbeidsvoorwaarden, alle mogelijke vrijwaringen, gedegen juridische kennis, volop flexibiliteit en ongekend gemak. Ruim 1.000 ondernemers gingen u al voor en genieten dagelijks van de voordelen van een samenwerking met Connexie.

Een betrouwbare payroll partner

Connexie draagt het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Hiermee bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare payroll partner. Binnen de mogelijkheden van de Wet Keten Aansprakelijkheid nemen wij de verantwoordelijkheden van het werkgeverschap maximaal van u over. Bovendien is het voor ons vanzelfsprekend dat uw personeelszaken volgens het boekje en met de grootste zorgvuldigheid worden uitgevoerd. Onze deskundige medewerkers gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en het online platform ‘Mijn Connexie’ voldoet aan de maximale veiligheidseisen. Wilt u meer weten over ondernemen met minder personeelsrisico’s en optimale vrijwaring voor inlenersaansprakelijkheid, neem dan contact op met Connexie. We kijken graag samen naar de optimale oplossingen voor uw onderneming.

Wat de samenwerking mij heeft gebracht? Mijn team staat weer op de vloer. Uren registratie, facturatie en de juridische kant is ons uit handen genomen.

L. Luijbregts

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Interesse in onze payroll diensten? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Eén van onze specialisten bekijkt tijdens een vrijblijvend kennismakinggesprek graag wat we voor u kunnen betekenen.

Daarom payroll bij Connexie

  • Toonaangevend bedrijf
  • Ruim 1.000 bedrijven in diverse sectoren
  • 20.000 werknemers aan de slag
  • Opdrachtgevers beoordelen ons met een 8,3
  • Uitstekende zorg voor uw medewerkers
Stel ze aan Hans Smits

Vragen over payroll?

Samen zorgen we voor professionele personeelszaken voor uw bedrijf, besparen we op de kosten én kunnen jullie focussen op datgene waar jullie goed in zijn.