Payroll

Bij Payroll staan uw medewerkers niet bij u op de loonlijst (Payroll), maar bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in juridisch en administratief werkgeverschap. Connexie is zo’n bedrijf. Sinds de oprichting in 1998 zijn we uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende bedrijven in de payrolling branche. Wij volgen de ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet en delen onze expertise graag met onze klanten.

 

Voorbeelden en voordelen van innovatie in Payroll

Is payroll iets voor uw onderneming?

Payrolling is erg interessant als u medewerkers in dienst heeft met een flexibel arbeidspatroon. Door het wisselend aantal uren en het hoge verloop moet u meer administratieve handelingen verrichten, waardoor uw kostbare tijd al snel wordt opgeslokt. Bij het uitbesteden van het werkgeverschap nemen wij die papieren rompslomp en de bijbehorende juridische verantwoordelijkheden van u over. Dat bespaart aanzienlijk in tijd, kosten en risico’s. Meer weten over de kostenbesparingen? Wij maken graag een vrijblijvende kostenanalyse voor u, op basis van uw specifieke situatie.

Wat zijn de voordelen van payroll?

Kiest uw voor payrolling van Connexie, dan kiest u voor verantwoord uitbesteden. Uw personeelszaken worden uitgevoerd door een toonaangevend en professioneel bedrijf. Hierdoor kunt u zich helemaal richten op uw core business. Bij Connexie profiteert u van een uitstekende payroll cao, alle mogelijke vrijwaringen, gedegen juridische kennis, maximale flexibiliteit en ongekend gemak. U vindt al onze unieke voordelen op de pagina voordelen van payroll.

Een betrouwbare payroll partner

Connexie draagt het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Daardoor bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare payroll partner. Binnen de mogelijkheden van de Wet Keten Aansprakelijkheid nemen wij de verantwoordelijkheden van het werkgeverschap maximaal van u over. Bovendien is het voor ons vanzelfsprekend dat uw personeelszaken volgens het boekje en met de grootste zorgvuldigheid worden uitgevoerd. Onze deskundige medewerkers gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en het online platform ‘Mijn Connexie’ voldoet aan de maximale veiligheidseisen. Op de pagina risico’s leest u meer over ondernemen zonder personeelsrisico’s en op de pagina inlenersaansprakelijkheid bekijkt u voor welke zaken u gevrijwaard bent.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Interesse in onze payroll diensten? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Eén van onze accountmanagers bekijkt tijdens een vrijblijvend kennismakinggesprek graag wat we voor u kunnen betekenen.

Daarom payroll bij Connexie
  • Toonaangevend bedrijf
  • Ruim 1.000 bedrijven in diverse sectoren
  • 20.000 werknemers aan de slag
  • Betrouwbaar
  • Uitstekende zorg voor uw medewerkers
Vragen over payroll?
Stel ze aan Hans Smits Neem contact op

Laatste nieuws

18 mrt 2020
Corona maatregelen werkgevers
Lees verder
15 mei 2019
Tijdsregistratie verplicht voor bedrijven
Lees verder
10 jul 2018
Stijging Algemeen werkloosheidsfonds (Awf) per 2020
Lees verder