Kostenbesparing

Vaak wordt gedacht dat payrolling flink duurder is dan medewerkers zelf in dienst nemen. Ten onrechte, we leggen u graag uit hoe dat zit.

Payroll duur? Niet bij Connexie

Zeker wanneer u veel met flexibele medewerkers werkt, is payroll vaak goedkoper dan wanneer u alle personeelskosten in eigen beheer neemt. U heeft hierdoor namelijk geen kosten meer voor het laten uitvoeren van de loonadministratie, het ziekteverzuim, arbo-abonnementen, een verzuimverzekering en niet te vergeten, uw eigen tijd. Kosten die ontzettend zwaar doorwegen op het loon van een gemiddelde oproepkracht.

Profiteer van onze schaalgrootte

Als opdrachtgever profiteert u maximaal van de schaalgrootte van Connexie. Connexie is werkgever van ruim 20.000 medewerkers. Mede daardoor liggen onze werkgeverspremies lager, kunnen wij werkgeversrisico’s beter beheersen en kunnen wij gebruik maken van interessante regelingen.

Efficiënte manier van werken

Connexie werkt volledig geautomatiseerd. Al onze bedrijfsprocessen zijn volledig afgestemd op het uitvoeren van het werkgeverschap. Het is onze core-business. Handmatige handelingen zijn teruggebracht tot een absoluut minimum. Dat scheelt tijd, geld en verkleint ook nog eens de kans op fouten.

Een betrouwbare payroll partner

Connexie draagt het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Hiermee bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare payroll partner. Binnen de mogelijkheden van de Wet Keten Aansprakelijkheid nemen wij de verantwoordelijkheden van het werkgeverschap maximaal van u over. Bovendien is het voor ons vanzelfsprekend dat uw personeelszaken volgens het boekje en met de grootste zorgvuldigheid worden uitgevoerd. Onze deskundige medewerkers gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en het online platform ‘Mijn Connexie’ voldoet aan de maximale veiligheidseisen. Wilt u meer weten over ondernemen met minder personeelsrisico’s en optimale vrijwaring voor inlenersaansprakelijkheid, neem dan contact op met Connexie. We kijken graag samen naar de optimale oplossingen voor uw onderneming.

Laat vrijblijvend een kostenanalyse maken

Keiharde cijfers vertellen natuurlijk meer dan woorden. Connexie rekent daarom geheel vrijblijvend het verschil in kosten aan u voor. Op maat gemaakt, volledig afgestemd op uw situatie. U krijgt zo altijd een eerlijk advies.

Kostenanalyse

Daarom payroll bij Connexie

  • Toonaangevend bedrijf
  • Ruim 1.000 bedrijven in diverse sectoren
  • 20.000 werknemers aan de slag
  • Opdrachtgevers beoordelen ons met een 8,3
  • Uitstekende zorg voor uw medewerkers
Stel ze aan Hans Smits

Vragen over payroll?

Samen zorgen we voor professionele personeelszaken voor uw bedrijf, besparen we op de kosten én kunnen jullie focussen op datgene waar jullie goed in zijn.