Wat doet Connexie?

Het is belangrijk dat uw medewerkers tevreden zijn over u als werkgever. Maar daar komt ontzettend veel bij kijken: arbeidscontracten opstellen, uren registreren, salarisbetalingen doorvoeren, de administratie bijhouden en natuurlijk alle vragen van uw werknemers hierover. Met payroll bij Connexie nemen wij deze verantwoordelijkheden, financiële risico’s en papieren rompslomp graag van u over. Zo zorgen we samen voor professionele personeelszaken voor uw bedrijf, besparen we op de kosten én kunnen jullie focussen op datgene waar jullie goed in zijn. Lees meer over Connexie.

Lees meer over kostenbesparing met payrolling.

Hoe werkt payroll bij Connexie?

Wij nemen u veel werk uit handen, maar vinden het ook belangrijk dat u feeling blijft houden met uw medewerkers en hun dossiers. Met payroll bij Connexie heeft u 24 uur per dag inzicht in de personeelszaken en zorgt u zelf voor de werving en selectie van nieuw talent. Uw medewerkers staan immers bij ú op de werkvloer. Bij Connexie kunt u vertrouwen op de beste begeleiding, grondige voorlichting en heldere communicatie. Meer weten over de werkwijze van payroll bij Connexie?

Onze Partners

Voor wie werkt Connexie payroll?

Connexie payroll verzorgt de personeelszaken voor ruim 1.000 toonaangevende opdrachtgevers en 20.000 werknemers in uiteenlopende branches. En dat doen wij al meer dan 20 jaar. U kunt het werkgeverschap dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen.
Bekijk onze referenties.

Wat zijn de voordelen van ons payrollsysteem?

Mijn Connexie’. is een betrouwbaar online platform waarop u de volledige personeelsadministratie eenvoudig kunt terugvinden en aanpassen. Zo heeft u altijd een actueel overzicht van uw medewerkers en de personeelskosten. Het platform bevat een eigen urensysteem dat probleemloos gekoppeld kan worden met uw urenregistratiesysteem. De uren van uw werknemers worden daardoor automatisch doorgevoerd in ons systeem – u heeft er geen omkijken naar! Uw medewerkers krijgen ook een eigen ‘Mijn Connexie’-account, zodat ze hun loonspecificaties, vakantiedagen en arbeidsovereenkomst altijd kunnen inzien via internet of de mobiele app.
Lees meer over de koppeling met uw eigen urenregistratiesystemen.

Daarom payroll bij Connexie

  • Toonaangevend bedrijf
  • Ruim 1.000 bedrijven in diverse sectoren
  • 20.000 werknemers aan de slag
  • Betrouwbaar
  • Uitstekende zorg voor uw medewerkers
Stel ze aan Yvo Struijcken

Vragen over payroll?

Samen zorgen we voor professionele personeelszaken voor uw bedrijf, besparen we op de kosten én kunnen jullie focussen op datgene waar jullie goed in zijn.