Over Connexie

Connexie is werkgever van bijna 20.000 werknemers. Zij zijn verdeeld over meer dan 1.000 bedrijven in uiteenlopende branches. Met onze hulp kunnen deze bedrijven hun personeelszaken professionaliseren, financiële risico’s beperken, kosten verlagen en de continuïteit waarborgen. En met de uitstekende, branche-conforme arbeidsvoorwaarden van Connexie bieden zij hun werknemers zekerheid en duidelijkheid. Dat biedt rust voor beide partijen. De kracht van een payrollbedrijf is bovendien dat de aangesloten bedrijven zich meer kunnen richten op de core business. Wij doen waar wij goed in zijn – goed, professioneel werkgeverschap – waardoor u meer kunt uitblinken in datgene waar ú goed in bent.

Waar helpt Connexie je mee? Lees meer.

Onze kernwaarden

Goed werkgeverschap is onze core business. Dat resulteert in uitzonderlijke transparantie, foutloze facturatie en kloppende salarisstroken. Maar wij staan ook voor een persoonlijke aanpak en open communicatie. Wij geloven in duidelijke afspraken zonder mitsen en maren; die vervelende kleine lettertjes komt u bij ons niet tegen. Zo ontstaat een transparant dienstenpakket dat volledig is afgestemd op uw specifieke wensen. U weet waar u aan toe bent. En dat geldt ook voor uw medewerkers; een duidelijke communicatie en goede begeleiding is voor ons essentieel.

Contact met Connexie
Persoonlijk & Professioneel

Wat klanten van ons zeggen

“Bij Connexie hebben ze service, een persoonlijke benadering en transparantie hoog in het vandaal staan daarom werken wij al 10 jaar tevreden met ze samen.”

Ribs factory

“Al ruim 10 jaar werken wij samen met Connexie, dat zegt genoeg!”

Praxis

“Connexie is flexibel en professioneel. Werken met dit payrollbedrijf is kostenefficiënt en tijdbesparend.”

TNS Nipo

Kennisgerichte organisatie

In onze wereld verandert veel. En dat gebeurt razendsnel. Om de belangen van u en uw medewerkers zo goed mogelijk te behartigen, is het van belang dat wij constant op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij weten dan ook alles van werknemersbeleid en volgen de wetswijzigingen op de voet. Want alleen dan kunnen wij doen wat we beloven: u maximaal ontzorgen bij het juridisch en administratief werkgeverschap. U kunt uw personeelszaken met een gerust hart aan ons payrollbedrijf uitbesteden.

Geen risico’s

Ons payrollbedrijf staat voor kwaliteit en zekerheid, voor u en uw medewerkers. Wij dragen de risico’s bij ziekte of ontslag van uw medewerkers, en u heeft geen omkijken naar het UWV of de Arbodienst. Bovendien dragen wij het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Daarmee bent u beschermd tegen kostbare claims en maximaal gevrijwaard bent van de inlenersaansprakelijkheid.