Connexie is een heldere organisatie met korte lijnen

“Connexie is al jaren één van mijn vaste partners. Ondernemen is voor mij iets anders dan het managen van een organisatie. Ik vind het belangrijk dat ik het gevoel met de markt niet verlies en de dingen kan blijven doen die ik zelf leuk vind. Om deze reden heb ik ervoor gekozen om alle beslommeringen die te maken hebben met loonadministratie uit te besteden aan Connexie. Dit is voor ons een goede oplossing, want doordat wij met veel parttimers werken zijn de kosten van payroll niet hoger dan het zelf in dienst nemen van personeel.”

Ron Groot – Directeur/Eigenaar van Eddit

Korte lijnen

“Connexie is een heldere organisatie met korte lijnen. Ik word altijd snel en prettig geholpen en wanneer een medewerker mij onverhoopt niet kan helpen met een vraag, volgt de terugkoppeling altijd zeer spoedig. Vanaf het begin is het contact met Connexie altijd helder en warm geweest. Wetende dat zij voor veel partijen hun diensten verrichten, blijft de organisatie bijzonder direct en helder in de communicatie.”

Een helder urenregistratiesysteem

“Het urenregistratiesysteem waarmee Connexie werkt is erg gemakkelijk waardoor de urenregistratie altijd moeiteloos verloopt. Moeten we arbeidskrachten bijschakelen? Dan is dit altijd snel rond. Vaak is één telefoontje voldoende en kan het papierwerk een dag later al worden ingediend. De flexibiliteit van Connexie vind ik erg prettig. Daarnaast waardeer ik het feit dat het incasseren van rekeningen altijd volgens de afgesproken methode verloopt.”

Betrouwbare business partner

“Connexie is een zeer betrouwbare business partner die snel schakelt. Connexie is een partij waarmee we een duurzame relatie onderhouden en we denken dat deze prettige samenwerking nog jaren zal worden voortgezet.”

Ron Groot over Connexie

Ron Groot – Directeur/Eigenaar van Eddit