Loonadministratie: Zorgeloos ondernemen met Connexie

Alles in onze organisatie is gericht op het uitvoeren van een vlekkeloos, gestroomlijnd en betrouwbaar payroll-proces. Want dan kunt u zich volledig richten op uw core business en hoeft u zich geen zorgen hoeft te maken over wetgeving, financiën en personeelsrisico’s. U kunt excelleren op úw vakgebied en wij op dat van ons. Dat is professioneel ondernemen.

Een naadloze overstap

U wilt het beste voor uw medewerkers. En uw wilt natuurlijk ook dat er zo min mogelijk voor hen verandert als u overstapt op payroll & loonadministratie. Daarom heeft Connexie een eigen cao afgesloten waarbij uw bedrijfstak-cao altijd leidend is. Uw medewerkers hebben daardoor vergelijkbare arbeidsvoorwaarden met hun collega’s in de branche. En bovendien staan de wensen en voorkeuren van uw bedrijf dan altijd centraal. Uw medewerkers blijven daadwerkelijk uw medewerkers.

Direct aan de slag

Bij de keuze voor payroll blijft u zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuw talent. Zij melden zich vervolgens rechtstreeks aan bij Connexie. Wij sturen hen de arbeidsovereenkomst en ze kunnen diezelfde dag nog aan de slag. U heeft geen omkijken meer naar de contracten.

Onze juridische kennis

Goed werkgeverschap is wat wij doen, al sinds 1998. Wij volgen wetswijzigingen op de voet, hebben veel kennis van werknemersbeleid en weten hoe wettelijke regels optimaal toegepast kunnen worden. U hoeft de wetgeving niet meer bij te houden en kunt uw vragen gewoon bij ons neerleggen. Wij geven u vervolgens direct een antwoord waar u iets mee kunt. Dat geldt overigens ook voor uw medewerkers; zij kunnen vijf dagen per week bij ons terecht voor loongerelateerde vragen.

Uw administratie op één plek

Als u uw flexibele krachten onderbrengt bij een payroll-organisatie en uw fulltimers zelf in dienst houdt, is het wel zo overzichtelijk om uw loongerelateerde zaken op één centrale plek te hebben. Daarom kunt u uw fulltime medewerkers heel eenvoudig onderbrengen bij de loonadministratie van Connexie.

Eén factuur

U geeft de uren door die uw payrollmedewerkers hebben gemaakt en wij doen de rest. We sturen u wekelijks één handig overzicht toe met daarop alle personeelskosten. Met onze duidelijke en complete tarieven hoeft u geen afdrachten meer te doen van premies, pensioenen en verzekeringen. Wel zo handig.

Zekerheid van betaling

Uw medewerkers krijgen altijd op een vast moment in de week uitbetaald. Ze weten precies waar ze aan toe zijn, wat als zeer prettig wordt ervaren.

Mijn Connexie

U krijgt uw eigen digitale personeelsadministratie met alle overzichten binnen handbereik. Ook het doorgeven van de uren gaat volledig digitaal via Mijn Connexie. Maakt u al gebruik van een urenregistratiesysteem of roosterprogramma? Dan kan uw systeem eenvoudig worden gekoppeld aan dat van Connexie. Met als bijkomend voordeel dat u geen mutaties meer hoeft door te voeren.